Het pension bestaat uit 2 verblijfsruimtes. Het zijn twee groepskamers met ieder een eigen buitenren. In deze groepskamers worden de gasten bij aankomst met hun eigen kooi geplaatst en kunnen ze eerst even de kat uit de boom kunnen kijken. Zijn ze genoeg gewend dan kunnen de katten zelf bepalen of zij de kamer met buitenren gaan verkennen. De wenverblijven (3) zijn ruim en bevatten allemaal een mandje om heerlijk in te slapen, een schone kattenbak en een voer- en drinkbak. In zowel de kamer als de buitenren is genoeg mogelijkheid om te spelen, te klimmen en te rennen, maar ook om lekker te luieren.Het gehele pand is voorzien van vloerverwarming waardoor de vloer altijd aangenaam aanvoelt. In iedere ruimte zijn voldoende kattenbakken die elke dag worden schoongemaakt. Verder staat er overal genoeg vers water en brokjes zodat de gasten kunnen eten wanneer het hun uitkomt.

Wij voeren het kwaliteitsmerk Carocroc 3 mix en de indoorvariant. Indien u liever uw kat zijn eigen merk voer geeft dan is dat geen probleem. U dient dan wel zelf dit voer mee te brengen. Ook als uw kat een speciaal dieet heeft, dan dient u dit voer zelf mee te nemen. Het geeft geen korting op de prijs.

Alle katten die bij ons komen logeren moeten ingeënt zijn tegen kattenziekte en niesziekte.
Vraag uw dierenarts voor meer informatie. Verder moeten zij vrij zijn van ongedierte zoals vlooien, wormen, luizen of oormijt.
Uw kat dient minimaal 2 weken voor het verblijf in het pension ontvlooid en ontwormd te worden. Mocht een kat binnenkomen die toch vlooien of wormen heeft dan wordt deze door ons behandeld. De extra kosten hiervan worden bij u in rekening gebracht.

We zijn Aequor Erkend Leerbedrijf. Een stageplaats is in ov erleg mogelijk.

De prijs per nacht is €. 10,00 inclusief voer.

Indien door niet / onjuiste enting uw huisdier in quarantaine moet, wordt er
een toeslag van €.7,50 p.n. berekend.(niet altijd mogelijk)

U kun de activiteiten ook bekijken op Facebook De Hooge Meet

Naar  openingstijden voor hond en kat brengen en halen

Reserveringsformulier

Om direct te weten of er plaats is bel dan met 0111 463538, u kunt uw wensen altijd kwijt.