Ons bijzondere dierenpension De Hooge Meet in Zeeland is niet alleen geschikt voor honden en katten, maar ook voor knaagdieren. Iedere diersoort wordt apart opgevangen, zodat ieder dier de zorg krijgt die het best bij het dier past. Zo worden de katten opgevangen in twee groepskamers met een eigen buitenren. Wanneer uw kat hier behoefte aan heeft, kan deze verblijven in een zogenaamd wenverblijf. Dit verblijf is voorzien van een mandje, schone kattenbak en eten en drinken. Deze voorzieningen zijn overal in het dierenpension in Zeeland aanwezig.


Voor vragen mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik voor reserveren op onderstaande link:

https://www.dehoogemeet.nl/dierenpension-zeeland-zierikzee/reserveringsformulier.html

Mooi verblijf voor honden in hét dierenpension in Zeeland

Dit verblijf is voorzien van ruime kennels met vloerverwarming. Ook is er binnen en buiten voldoende ruimte voor uw huisdier om te spelen. Uw hond krijgt het beste voer en vers vlees van het gerenommeerde merk Lotgering.
 

Dagindeling in een goed dierenpension in Zeeland

In dit dierenpension in Zeeland worden de honden goed verzorgd. Centraal staan rust, reinheid en regelmaat. Daarom wordt er een dagindeling aangehouden:

  • Iedere ochtend tussen 7:00 uur en 9:30 uur spelen de honden op de speelweides.
  • Daarna is het etenstijd en rusten de honden zo’n 1,5 uur.
  • Tussen 11:00 uur en 19:00 uur krijgen de honden twee tot drie maal de gelegenheid om buiten te spelen.
  • Aan het einde van de dag krijgen de honden te eten en worden ze klaargemaakt voor de nacht.

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u een plaats reserveren in ons dierenpension voor uw huisdier, bel dan: 0111-463538.